Een honger voor avontuur …

Soort zoekt soort, zegt men. Als dat klopt, dan was het onvermijdelijk dat Bart en Duffy elkaar vroeg of laat tegen het lijf gingen lopen.

Duffy bevoer de wereldzeeën, was kok in één van de grootste hotels in Bangkok, reisleider in alle uithoeken van de wereld en jarenlang de rechterhand van niemand minder dan Lance Armstrong en verschillende grote wielerploegen.

Bart werkte als sledehondenverzorger in Zweden, verkende de wereld met de rugzak en fietste de halve wereld rond.

Ook Ine, Duffy’s dochter, heeft de liefde voor de natuur goed te pakken. Te paard verkent ze samen met haar vriend keer op keer avontuurlijke paden en prachtige landschappen.

Het moge duidelijk zijn, de roep van het avontuur is voor deze mensen moeilijk te weerstaan. Het is dan ook geen wonder dat ze zich samen in een nieuw avontuur stortten: Duffy’s Coffee.

… en een passie voor koffie

Want naast de liefde voor avontuur heeft het trio ook de smaak voor goede koffie te pakken. Op hun talloze reizen hebben ze met veel smaak duizenden kopjes gedronken, want hoe verschillend landen, culturen, mensen mogen zijn, overal ter wereld wordt het zwarte goud gedronken.

De ontdekking van al die verschillende aroma’s heeft geleid tot een gemeenschappelijk doel: hun ervaringen en passie bundelen in 1 onweerstaanbare koffie: Duffy’s.

Zoals bij alles wat Duffy, Bart en Ine ondernemen, leveren ze geen half werk. Zo begon de zoektocht naar de perfecte combinatie. Ontelbare stijlen, blends en brandgraden werden geprobeerd. Het resultaat van alle inspanningen: een krachtige, energieke koffie, met desondanks een fruitig kantje en een zachte afdronk.

Als avonturiers en natuurliefhebbers probeert Duffy’s natuurlijk ook ecologisch te werken. We gebruiken dan ook uitsluitend recycleerbare verpakkingen.

Wil je onze koffie graag proeven?

Bestel ze hier